Üdvözöljük a Bakancsos Vendégház honlapján!

Egész évben szeretettel várja vendégeit Ausztriában, a magyar határtól nem messze található, kitűnő fekvésű, magyarok által üzemeltetett Bakancsos Vendégház. Az 1050m tengerszint feletti magasságban található szálláshelyünket ajánljuk azoknak, akik tiszta hegyi levegővel rendelkező, festői természeti környezetben, családias hangulatban szeretnének pihenni, kikapcsolódni, sportolni, néhány napot vagy hetet eltölteni.

Téli üdülés, síelés

St. Jakob im Walde ideális úticél a havas hegycsúcsok és a téli sportok szerelmeseinek. Vendégházunk a síelni vágyók olcsó, színvonalas szálláshelye, a pálya közvetlen szomszédságában.

Részletek az alábbiakban.

Nyári üdülés, kirándulás

Tavasztól őszig a hegyvidék gyönyörű, érintetlen tájai, erdőségei, üde rétjei a kirándulni vágyók, természetbarátok paradicsomát jelentik. A ház környéke sétára, túrázásra, kerékpározásra hív.

Nyári ajánlatunk

Síelés, téli üdülés

A vendégház közelében található St.Jakob im Walde - Joglland sípálya színvonalas pályákkal várja a téli sportok kedvelőit, a síelőket és snowboardozókat.

A sípálya jellemzői:

Ez a síelőhely sokak szerint a legváltozatosabb pályarendszer. Pályái 1000-1200 m magasban vannak, különböző nehézségi szintűek (kék-piros), és teljesen hóbiztosak a hóágyúzásnak köszönhetően. Két csákányos felvonó működik a nagy pályákhoz, egy harmadik a kezdőket szolgálja. A negyedik felvonó bébi felvonó, ezen a pályán mesefigurák vannak elhelyezve.

magasság: 1000-1200 m
szintkülönbség: 200 méter
nehézségi szint: kék, piros
sípályák összes hossza: 4 km
felvonók száma: 3
hóágyúzott pályák
esti kivilágítás (K-P-Sz éjszakai síelés)
snowboard ügyességi pálya
mesepálya kicsiknek
sífutópálya
lovasszánkózási lehetőség

A Joglland sípályák honlapja

(A képek rákattintással kinagyíthatók)

Kényelmes pályaszállás

Vendégházunk kedvező árú, színvonalas pihenési lehetőséget nyújt a síelő családok, baráti társaságok számára.

A sípálya közelsége lehetővé teszi, hogy valaki akár az ablakból "szemmel tarthassa" a sípályán tartózkodó társait, családtagjait.

A vendégház, a szobák jellemzői

Vendégeink számára kedvezményes síbérletet tudunk biztosítani.